Ledig stilling som daglig leder


Har du alltid drømt å drive din egen Kafé? Nå har du mulighet til å bli daglig leder av folkekjær kafé med Kolbotn’s beste renommé.

Om oss

Vi står gjerne på hodet for gjestene våre av pur gjestfrihet, har høyt engasjement, og tror på å tenke utenfor boksen. Vi liker å overraske, være kreative og se løsninger – gjerne med en leken tilnærming. Kreativ galskap er viktige nøkkelord for oss! Nå søker vi en daglig leder som ønsker å ta over roret på en folkekjær kafé med Kolbotn’s beste renommé.

Hyggelig og hjemmekoselig kafè i flott hjørnelokale trenger daglig leder. Nåværende dagligleder har tatt på seg andre prosjekter, og ser etter noen som kan drive denne stolte kafeens arv videre.


Her vil du få et overordnet ansvar for videre utvikling og den daglige virksomheten.
Du må ha evnen til å utvikle konseptet videre, gjøre de gode medarbeiderne rundt deg enda bedre, og med fokus på både det profesjonelle, faglige og menneskelige.

Som daglig leder vil du også være med på å utvikle kaféen videre mot de målene vi har satt oss, og kontinuerlig jobbe for å se muligheter og realisere kaféens fulle potensiale.

Stillingen er en heltidsstilling med oppstart etter avtale.


Kaféen ble åpnet i 2006, og flyttet i 2018 til nåværende lokaler.
Nåværende eier har kun fokusert på kafédriften og bli en hovedaktør innen prestisjekaffe- og te produkter, og det ligger derfor store muligheter til å utvide til servering på kveldstid og catering.

Hvis du liker og føler at du har noe og bidra med i det vi har beskrevet ovenfor, er det stor sannsynlighet for at du kan være den rette for oss.

Vi ønsker at du:

Hvis du i tillegg liker intens jobbing, folk som virkelig legger sjela i det de gjør og mye glede på arbeidsplassen, har vi veldig lyst til å høre fra deg!

Kan eventuell være behjelpelig med 2-roms leilighet.

Ved spørsmål om stillingen, kontakt Lars Gravermoen på tlf. 91805050.

Søknad med CV sendes på epost til dagligleder@kaffebarnkolbotn.no

Søknadsfrist 15.September